Ho’oponopono: Cura’t i cura’ls

Segons la tècnica Ho’oponopono, la realitat de la nostra vida es munta a partir de les nostres projeccions, açò és, els nostres prejudicis, plantejaments, idees preconcebudes sobre la realitat que ens envolta. Quan hi ha quelcom negatiu en la nostra vida, açò reflecteix una negativitat que està dins nostre i que hauríem de sanar. La màgia en açò se produeix quan, en sanar-nos a nosaltres mateixos, estem sanant també les persones i aspectes de la nostra vida que estaven malalts.

I com s’aplica i s’aconsegueix aquesta sanació pròpia i externa? És molt senzill. L’única cosa que hem de fer és expressar el nostre sentiment de perdó, agraïment i amor cap a aquell aspecte de nosaltres que hem de sanar… El resultat serà no sols una sanació del nostre cos-ment sinó una sanació de totes les persones i situacions que estan presents en la nostra vida.

“Amar-te a tu mateix és la millor manera de millora-te i segons te vas millorant, millores el món” “Quan vullgues sanar quelcom en la teua vida, mira amb molt d’amor i comprensió al teu interior”

Les paraules “Ho sent, gràcies, t’estime” invoquen l’esperit de l’amor que farà que el procés de sanació dins teu i en les persones que t’envolten se pose en marxa.

Més info:

– Programa de radio “L’ofici de viure: Ho’oponopono” http://www.catradio.cat/reproductor/450077/atencio
– Article “El amor cura: Ho’oponopono” http://www.amarseaunomismo.com/el-amor-cura-ho-oponopono/