Poliamor, un camí de transformació

Què te semblaria poder expressar i irradiar el teu amor de manera lliure a tants hòmens o dónes com vulgueres o sentires? Què te semblaria anar més enllà dels teus apecs i no tindre por a ser abandonat per la teua parella? Què te semblaria amar de manera tan generosa que respectares la llibertat sentimental i el camí d’e’evolució de les persones que estimes? Què te semblaria poder amar a les parelles de la teua parella i reconéixer el teu cor en els seus ulls? Tot açò és possible a través de la pràctica del poliamor.

Segons Wikipedia, Poliamor significa “tindre més d’una relació íntima, amorosa, sexual (no necesàriament) i duradera simultània amb vàries persones amb el ple consentiment i coneixement de tots els amors involucrats”.

¿Què ens impedeix ser poliamorosos?

Entre les raons més poderoses que ens ha impedit fins ara oferir el nostre amor incondicional als altres ha estat degut principalment per la devastadora acció de moltes religions que s’han aprofitat de la manipulació de la por, la culpa i altres invents per a mantindre el control sobre les persones i guanyar diners.

No obstant això, ha arribat el moment en què les persones som suficientment madures i conscients com per adonarse’n de tots els condicionants artificials que ens han siguts implantats des de petits per institucions religioses, polítiques, socials i els seus mitjans de comunicació. Ha arribat el moment de respirar llibertat i despertar.